Even voorstellen

Mulders_bedrijfspand

Onze werkwijze

Mulders Bouw heeft een compacte en eenvoudige organisatiestructuur. De daaruit voortvloeiende korte beslissingslijnen dragen bij aan onze karakteristiek van een uitermate flexibel bedrijf dat snel en doeltreffend uw project realiseert.

Om dit efficiënt te laten verlopen, maken we gedurende het hele bouwproces – vanaf calculatie tot en met oplevering - gebruik van geautomatiseerde hulpmiddelen zoals een calculatieprogramma, planningsprogramma, werkvoorbereidingsschema, kostenbewakingsprogramma, en een volledig geïntegreerde projectadministratie.
De aanwezigheid van een eigen timmerwerkplaats stelt ons in staat om direct maatoplossingen te realiseren. Dit draagt bij aan de efficiëntie van het bouwproces en de kwaliteit van het resultaat. Daarnaast wordt met vaste toeleveranciers, installateurs en (gespecialiseerde) onderaannemers samengewerkt die net zoals Mulders Bouw kwaliteit en betrouwbaarheid als basiswaarden hanteren.

Belangrijkste schakel in het traditionele bouwproces zijn onze medewerkers. Op elk niveau in de organisatie beschikt Mulders Bouw over goede en ervaren mensen. Het zijn gemotiveerde en zelfstandige vakmensen die accuraat en met inzicht werken. Méér nog dan de flexibele organisatie, vormen zij de basis voor een bedrijfscultuur die garant staat voor uitstekende service en kwaliteit.

mulders_kantoor